انواع ویزای مهاجرتی

انواع ویزای مهاجرتی

انواع ویزای مهاجرتی و راه و روش اخذ آنها در این مقاله بررسی میشوند. امروزه بسیاری از مردم در سراسر دنیا تصمیم به مهاجرت میگیرند. پیشرفت در زندگی تحصیلی و شغلی، سرمایه گذاری، آشنایی با فرهنگ و ملت متفاوت، یادگیری زبان های جدید، سفر و بسیاری از دلایل دیگر. در حال حاضر انواع زیادی ویزا وجود دارد که شما با اخذ آنها میتوانید به هر کشوری در سراسر دنیا مهاجرت کنید. اگرچه تعداد و نوع این ویزاها زیاد و گسترده میباشند اما هر کدام شرایط خاص خود را دارند. در این صفحه شما با برخی از این ویزاها و شرایط اخذ آنها آشنا میشوید.

ویزای تحصیلی

امروزه یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین روش مهاجرتی بین دانشجویان و دانش آموزان مهاجرت تحصیلی میباشد.  با ویزای تحصیلی شما برای تحصیل به کشور و شهر دیگری مهاجرت میکنید. برخی کشور ها با فراهم کردن ابزار و زمینه پیشرفت در کسب دانش، توجه بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان را جلب کرده اند. تحصیل در کشوری دیگر و بودن در یک سیستم آموزشی متفاوت همواره مورد علاقه محصلان بوده است. مهاجرت تحصیلی هزینه نسبتاً پایین تری نسبت به دیگر روش‌های مهاجرتی دارد. در ادامه این قسمت ما راجب ویزای تحصیلی و مقاصد برتر جهان برای مهاجرت تحصیلی صحبت میکنیم.

ویزای تحصیلی اروپا

ویزای تحصیلی اروپا

کشورهای اروپایی امروزه جزو محبوب ترین مقاصد مهاجرتی میباشند. شرایط تحصیلی متفاوت، امکان تحصیل رایگان در بسیاری از کشورها و همچنین شرایط اقامتی و کاری مناسب پس از تحصیل، اروپا را به مقصدی مناسب برای مهاجرت تحصیلی تبدیل کرده است. حوزه شنگن متشکل از 26 کشور اروپاییست که مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار دارند. با انتخاب کشور های حوزه شنگن شما میتوانید از مزایای این اتحادیه بهره مند شوید. شما میتوانید آزادانه در حین یا پس از تحصیل در تمامی این کشورها به کاریابی بپردازید و ویزای تحصیلی اروپا را به ویزای کاری تبدیل کنید.

مزایای مهاجرت تحصیلی اروپا

  • افزایش کیفیت زندگی
  • برخورداری از امکانات آموزشی عالی
  • فراهم بودن زمینه کار و پیشرفت
  • امکان تحصیل رایگان در برخی کشور ها
  • تجربه آشنایی با فرهنگ جدید
  • تحصیل در رشته مورد علاقه
  • امکان اخذ اقامت بعد از فارغ التحصیلی
  • امکان تحصیل بدون مدرک زبان
  • امکان سفر به کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی
  • اجازه کار دانشجویی

برترین مقاصد تحصیلی اروپا

میرسیم به مهم ترین قسمت در مهاجرت تحصیلی که انتخاب مقصد و دانشگاه مناسب است.شما باید فاکتورهایی برای خود جهت تصمیم گیری در این باره در نظر بگیرید. فاکتور هایی اعم از: علاقه خود، توان علمی کشور و دانشگاه، امتیاز دانشگاه در رشته مورد نظرتان، امکانات و شرایط کشور و دانشگاه مقصد، هزینه های تحصیل و زندگی و….

کشور هایی مانند فرانسه، ایتالیا، انگلیس، هلند و آلمان نظام آموزش قدرتمندی دارند. و همچنین امکان تحصیل رایگان با شرط دانستن زبان رسمی آن کشور در اروپا امری ممکن است.

ویزای تحصیلی آمریکا
ویزای تحصیلی آمریکا امروزه بسیار متقاضی دارد. ویزای تحصیلی آمریکا امروز بهترین و راحت ترین راه مهاجرت به کشور آمریکا هست

ویزای تحصیلی آمریکا

آمریکا کشوریست دارای تعداد بسیار زیادی دانشگاه و موسسه آموزشی بزرگ و معتبر. همین امر آمریکا را به بزرگترین مقصد تحصیلی جهان تبدیل کرده است. به طوری که سالانه بیش از 800.000 دانشجوی خارجی برای تحصیل به آمریکا مهاجرت می‌ کنند. اغلب دانشگاه ‌های معروف و در رتبه ‌های بالای جهان در کشور آمریکا قرار دارند و تقریبا در هر ایالتی از آمریکا می‌ توان یک دانشگاه با رتبه‌ بندی تک رقمی یا دو رقمی جهانی یافت.

ویزای تحصیلی آمریکا به سه دسته تقسیم بندی میشود.

ویزای تحصیلی نوع F: این نوع ویزا جهت تحصیل در دانشگاه و کالج ها، مدارس و هنرستان های خصوصی، مدارس علوم دینی و موسسات آکادمیک شامل برنامه ‌های آموزش زبان صادر میگردد.

ویزای تحصیلی نوع F نیز خود به دو نوع 1F و F2 تقسیم میشود.

ویزای نوع F1:

ویزای F1 به فردی تعلق میگیرد که تقاضای تحصیل در آمریکا را دارد. با اخذ ویزای F1 فرد متقاضی در واقع مجوز تحصیل به صورت تمام وقت در این کشور را دارد. رایج ‌ترین طریقه مهاجرت به آمریکا به منظور تحصیل، دریافت ویزای تحصیلی F1 است. تمام کسانی که قصد تحصیل در آمریکا را دارند باید برای اخذ این نوع ویزا درخواست دهند. ویزای تحصیلی F1 آمریکا برای اقامت‌ هایی صادر میشود که فرد متقاضی در دوره های تحصیلی با مدت زمان بیش از 6 ماه شرکت کرده باشد. با داشتن این ویزا دانشجویان می ‌توانند در هفته 20 ساعت به یک کار نیمه وقت مشغول شوند. لازم به ذکر است در سال اول تحصیل این کار باید در محدوده دانشگاه باشد. و پس از اتمام سال اول، دانشجو می ‌تواند به کاری خارج از محدوده دانشگاه مشغول شود.

ویزای نوع F2

ویزای F2 مخصوص همراهان فرد تحصیل کننده میباشد. فردی که از طریق ویزای F1 اقدام به مهاجرت تحصیلی کرده است میتواند همسر و فرزندان زیر 21 سالش را نیز به همراه خود به آمریکا ببرد. از مزایای این نوع ویزا برای همراهان این است که آنها نیز قادر به تحصیل در آمریکا هستند.

ویزای تحصیلی نوع M

این نوع ویزا جهت تحصیل در موسسات فنی و حرفه‌ای آمریکا صادر میشود.

این نوع ویزا نیز در دو صورت M1 و M2 صادر میشود.

ویزای M1 جهت تحصیل در برخی رشته های فنی حرفه ای برای فرد تحصیل کننده صادر میشود.

همانگونه که در ویزای نوع F2 داشتیم، ویزای M2 برای همراهان فرد تحصیل کننده یعنی همسر و فرزندان زیر 18 سال فرد صادر میشود.

ویزای تحصیلی نوع J

این نوع ویزا جهت استفاده از فرصت ‌های مطالعاتی ، تبادل فرهنگی یا نیروی کار، تحقیق یا آموزش و یا تدریس، گذراندن دوره کارآموزی میباشد. به طور کلی این نوع ویزا به ویزای تبادل اطلاعات میان اساتید، محققان و پژوهشگران معروف است.

ویزای J1 مناسب افرادی است که میخواهند در دانشگاه های آمریکا به تحقیق یا تدریس بپردازند.  فرد دارنده ویزای تحصیلی J1، می تواند برای اقامت همسر و فرزندان زیر 18 سال خود درخواست ویزای J2 کند.

ویزای تحصیلی کانادا
ویزای تحصیلی کانادا بسیار متقاضیان زیادی دارد. کانادا، سومین کشور پرطرفدار برای مهاجرت میان ایرانیان است.

ویزای تحصیلی کانادا

کانادا، سومین کشور پرطرفدار برای مهاجرت میان ایرانیان است. اقتصادی عالی، سیستم آموزشی برتر در سطح جهان، نرخ بیکاری پایین، نرخ تورم پایین، نرخ تولید ناخالص داخلی بالا، رشد سریع تکنولوژی، خدمات درمانی جامع و امنیت بالا از جمله مواردی هستند که کانادا را به کشوری مهاجرپذیر تبدیل کرده است.

مزایای مهاجرت تحصیلی به کانادا

  • کیفیت بالای آموزش
  • ارائه‌ ی مدارک معتبر جهانی
  • شرایط اجتماعی پایدار و امن
  • نرخ بیکاری پایین
  • اقتصاد عالی و رو به پیشرفت
  • مهاجر پذیری بالا
  • تحصیل به زبان انگلیسی
  • امکان کار در حین تحصیل
  • امکان اخذ اقامت دائم بعد از پایان تحصیل
  • هزینه پایین زندگی
  • فرصت های شغلی فراوان
  • قوانین مهاجرتی آسان
  • امکان اخذ ویزای همراه

ویزای تحصیلی کانادا به دو دسته: ویزای دانش آموزی و ویزای دانشجویی تقسیم بندی میشود.

برترین دانشگاه های کانادا

  • University of Toronto
  • McGill University
  • The University of British Columbia
  • University of Montreal
  • University of Alberta

ویزای کاری

اگر که در کار خود متخصص هستید و یا تجربه کاری مفید و بالایی دارید این ویزا مخصوص شما میباشد. امروزه با پیشرفت سریع علم و تکنولوژی و نیاز های زندگی بسیاری از کشور ها نیاز به نیروی کار جدید دارند. این نیروی کار ممکن است در خود کشور تامین نشود و کارفرمایان از نیروی کار خارجی استفاده کند.

مهاجرت کاری مزایای زیادی دارد که یکی از آنها پیشرفت در زندگی و آینده شغلی میباشد.

مزایای مهاجرت کاری

  • ساختن رزومه قوی
  • پیشرفت در کار
  • آشنایی با محیط کار جدید
  • بهره مندی از فرصت های شغلی بسیار و متنوع
  • برخورداری از شرایط رفاهی بهتر

برترین مقاصد برای مهاجرت کاری

در این بخش از مطلب ما به شما برخی از مقاصدی که امروزه بین مهاجران کاری محبوب هستند معرفی میکنیم.

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

مهاجرت به آلمان مزایای زیادی دارد و علاوه بر سطح رفاه بالا، وضعیت اقتصادی خوب و رو به پیشرفت،حقوق و دستمزد خوب و…، امکان اخذ ویزا برای ایرانیان به مراتب آسان تر است و به همین دلیل کشور آلمان انتخاب اول ایرانیان برای مهاجرت است. به دلیل وضعیت خوب اقتصادی و بازار کار در کشور آلمان، مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری یکی از بهترین روش های ممکن برای مهاجرت به این کشور است.

انواع ویزای کار آلمان

Employment Visa (ویزای کاری): برای افرادی که پیشنهاد کار در کشور آلمان دارند.

Blue card  بلوکارت : برای افرادی که مدرک دانشگاهی و مهارت و تخصص بالا همراه با پیشنهاد کار در آلمان دارند.

Jobseeker Visa (ویزای جستوی کار): برای افرادی که پیشنهاد شغلی ندارند و از فرصتی 6 ماهه برای یافتن شغل در آلمان استفاده می کنند.

Ausbildung Visa (ویزای آوسبیلدونگ): برای افرادی که دنبال یادگیری تخصصص هستند و در طول دوره می‌توانند درآمد هم داشته باشند

ICT کارت (برنامه انتقال درون شرکتی) : برای انتقال کارمند به صورت درون شرکتی برای شرکت هایی که در ایران و آلمان شعبه دارند.

ویزای Au pair : برای افرادی که میخواهند با یک خانواده میزبان کار و زندگی کنند.

ویزای خوداشتغالی و فریلنسری: برای افرادی که یک طرح تجاری برای ارائه دارند و میتوانند ثابت کنند که برای این کشور سود اقتصادی دارند.

مهاجرت کاری به کانادا

کانادا، سومین کشور پرطرفدار برای مهاجرت میان ایرانیان است. شرایط اقتصادی عالی، سیستم آموزشی برتر در سطح جهان، نرخ بیکاری پایین، نرخ تورم پایین، نرخ تولید ناخالص داخلی بالا، رشد سریع تکنولوژی، خدمات درمانی جامع و امنیت بالا از جمله مواردی هستند که کانادا را به کشوری مهاجرپذیر تبدیل کرده است.

انواع ویزای کاری کانادا

  • اکسپرس اینتری
  • برنامه IMP کانادا
  • پیشنهاد کاری یا جاب آفر کانادا
  • برنامه کارگر خارجی موقت کانادا (TFWP)
  • ویزای خوداشتغالی

ویزای کار عمان

ویزای کار عمان

اگر به دنبال کشوری نزدیک با شرایط آسان برای اخذ ویزا برای پیدا کردن فرصت های شغلی و پیشرفت هستید، از کشور عمان غافل نشوید. عمان کشوریست که روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است و همچنین یکی از ثروتمندترین کشور ها در خاورمیانه است. با توجه به بررسی های اخیر کشور عمان بیش از هر زمان دیگری نیاز به نیروی کار متخصص دارد و آغوش خود را رو به مهاجران متخصص گشوده است. کار در عمان به دلیل درآمد بالایی که دارد در کنار ارزش پول بالاتر نسبت به ایران، برای بسیاری از ایرانیان یک فرصت بسیار فوق‌العاده است.

تمام متقاضیانی که قصد دریافت ویزای کار عمان را دارند نیازمند دریافت دعوتنامه کاری از یک کارفرمای عمانی هستند.

مهم ترین شرط مهاجرت کاری به این کشور داشتن جاب آفر یا پیشنهاد شغلی است.

باید ابتدا با توجه به تخصص و مهارت خود جایگاه شغلی خود را پیدا کرده و سپس درخواست کار را برای کارفرما ارسال کنید. در صورت موافقت با درخواست شما کارفرما برای شما دعوتنامه کاری ارسال کرده و شما میتوانید اقدام به مهاجرت کنید.

ویزاب کاری در لهستان
یکی از مهمترین شرایط اخذ ویزای کاری در لهستان ، دریافت پیشنهاد کاری و عقد قرارداد کاری با یک کارفرمای لهستانی است.

ویزای کار لهستان

لهستان کشوری دارای اقتصاد عالی و رو به پیشرفت با درآمد بالا اعلام شده است. نرخ بیکاری در این کشور در سال‌های گذشته شاهد کاهش ۱۰ درصدی بوده است و در سال های اخیر نرخ بیکاری در کشور لهستان به حداقل رسیده است. به گونه ای که از هر 100 نفر نیروی آماده به کار در لهستان، 96 نفر مشغول به کار هستند. مهاجرت کاری جزو کم هزینه ترین روش های مهاجرتی به این کشور میباشد.

انواع ویزای کار لهستان

  • ویزای نوع A: برای کسانی که قرارداد با یک کارفرمای لهستانی دارند.
  • ویزای نوع B:  برای کسانی که به عنوان نماینده یک شرکت خارجی قصد کار و اقامت به مدت حداکثر 6 ماه در لهستان را دارند.
  • ویزای کار نوع C:  برای متقاضیانی که یک قرارداد کاری با مدت اعتبار بیشتر از 30 روز با یک کارفرمای غیرلهستانی دارند.
  • ویزای نوع D:  برای متقاضیانی که در شرکتی فاقد شعبه در لهستان مشغول هستند و کارفرمای آن ها نیز غیرلهستانی است.
  • ویزای نوع E:  برای متقاضیانی که در هیچ کدام از گروه های فوق قرار نمی‌گیرند. به عبارتی این نوع ویزا در مواردی به فرد تعلق می‌گیرد که نوع کار برای ویزای درخواستی در هیچ یک از موارد فوق نگنجد.
  • ویزای کارآزاد، کارآفرینی و خوداشتغالی: برای کارگران یا متخصصان ماهر با سابقه کاری مرتبط حداقل 5 سال.

ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری به ویزای طلایی(Golden Visa) معروف است. متقاضیانی که میخواهند از طریق سرمایه گذاری به کشوری مهاجرت کنند، برای اخذ این ویزا اقدام میکنند. لازم به ذکر است که این روش مهاجرتی از هزینه های بالایی برخوردار است. متقاضیان میتوانند با خرید اوراق و سهام‌ های دولتی و یا راه‌ اندازی و خرید یک کسب و کار نیز اقدام به سرمایه ‌گذاری و مهاجرت کنند. این روش ها نیازمند سرمایه کمتری نسبت به خرید ملک هستند. در واقع سرمایه ‌گذاری املاک روشی آسان ‌تر و بی دردسر ‌تر اما پر هزینه‌ تر است.

روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری از طریق استارتاپ
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
  • سرمایه گذاری از طریق خرید بیزنس
  • سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی
  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری از طریق خود اشتغالی
  • سرمایه گذاری از طریق Donation

برترین مقاصد برای سرمایه گذاری

  • کانادا
  • آلمان
  • یونان
  • اسپانیا
  • پرتغال
  • استرالیا
  • فرانسه
  • امارات
  • عمان

گروه مهاجرتی سفیران آتیه ساز با سابقه چندین ساله یکی از بهترین مراکز جهت مشاوره و اخذ ویزای تحصیلی ، سرمایه گذاری ، مالی و هر گونه ویزای مهاجرتی و اقامت دائمی هست. هدف ما آسانترین و ارزانترین راه برای متقاضیان جهت مهاجرت متناسب با شرایط آنهاست. از بخش تماس با ما جهت مشاوره رایگان اقدام نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *